SkillsHungary

SkillsHungary

 
 
 
 
 

 

 

Zalaegerszegi SzC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

8360 Keszthely, Gagarin u. 2-4.

Tel.: 83/312-026 v. 30/557-2154

 

A Kollégium bejárata

 

Az intézmény keretében működő 46 férőhelyes (lány) kollégiumunkban 2 csoportban folyik a nevelés, 3 fő nevelőtanár irányításával. Három keszthelyi középiskola diákjai tartoznak hozzánk:

Keszthelyi Asbóth Sándor Szakképző Iskola és Kollégium
Keszthelyi Vajda János Gimnázium
Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola

Kollégiumunkban - szakmailag önállóan - arra törekszünk, hogy eredményesen segítsük és szükség szerint képesek legyünk kiegészíteni az iskolában folyó nevelő-oktató tevékenységet. Társadalmi szerepünk megteremtheti a tanulási feltételeket azon tanulók számára, akiknek lakóhelyén nincs lehetőség a tanulmányok folytatásához, a szabad iskolaválasztáshoz való joguk érvényesítéséhez. Szociális, érzelmi és - ha szükséges - szocializációs védőhálóként is kell működnünk.

A diákok önszerveződésével kialakuló "mikró-társadalomban" - megfelelő pedagógiai környezetben - társadalmi együttélés, az önkormányzó-képesség, a döntési felelősség, a konfliktuskezelés demokratikus elsajátítását, gyakorlását kell biztosítanunk!

A kollégium

II. emeletén   7 db 6 ágyas,   1 db 4 ágyas

szoba, a szinten 1 fürdőszoba (zuhanyzó, mosdó, wc) található.

A diákok rendelkezésére áll két számítógépekkel felszerelt terem és kb. 30 főt befogadó könyvtár, valamint 3 tanulószoba és egy korszerű reform konyha. A kollégiumban televíziók, videó működtethető.

Az étkezés a kollégiummal egy épületben lévő étteremben történik. A kollégium melegítőkonyhájában a tanulók mikrosütőket is használhatnak.

 

Kollégiumi Házirend (Hazirend_koll_2016.pdf   160 449 B)

 

 

Kollégiumi közzétételi lista

Pedagógusok végzettsége (3 fő)

agrármérnök; mérnöktanár
magyar-történelem szakos középiskolai tanár; igazgatás-szervező
pedagógia szakos előadó