SkillsHungary

 

 

Rangos kitüntetésben részesült Linhart Rita tanárnő és Major Veronika tanuló

    Vissza    

2015. szeptember 12-én a Zala Megyei Közgyűlés ünnepi ülésén adták át a kiemelkedő tevékenységért alapított kitüntetést mindazoknak, akik munkájukkal, szakmai felkészültségükkel kiemelkedő szerepet játszottak a megye életében, fejlődésében. Iskolánknak hatalmas megtiszteltetés, hogy a kitüntetettek között szerepelt két asbóthos is.


Rangos kitüntetésben részesült Linhart Rita tanárnő és Major Veronika tanuló

2015. szeptember 12-én a Zala Megyei Közgyűlés ünnepi ülésén adták át többek között a közigazgatás, az egészségügy, a kultúra és a sport területén végzett kiemelkedő tevékenységért alapított kitüntetést mindazoknak, akik munkájukkal, szakmai felkészültségükkel kiemelkedő szerepet játszottak a megye életében, fejlődésében. Iskolánknak hatalmas megtiszteltetés, hogy a kitüntetettek között szerepelt két asbóthos is, akiknek elsőként Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Dr. Pál Attila a megyei közgyűlés elnöke gratulált.(fotó: monitormagazin.hu)


A Közgyűlés ZALAI PEDAGÓGUS DÍJ -at adományozott LINHART RITA gyakorlatioktatás-vezetőnek színvonalas pedagógiai és szervező munkájáért, a nemzetközileg is elismert versenyző-felkészítésért. Linhart Rita az Asbóth iskola kiváló pedagógusa, nagyszerű szervező. 2009 óta vesz részt Magyarország képviseletében a szépségápolás versenyszámban nemzetközi versenyeken indított versenyzők felkészítésében. Szakmai felkészültségét és elismertségét támasztja alá, hogy 2013-14-ben az általa felkészített tanuló kiválósági éremmel zárta a versenyeket és 2014-ben meghívást kapott a szöuli nemzeti döntőre is.


A Közgyűlés ZALA MEGYE IFJÚSÁGI SPORTJÁÉRT DÍJ -at adományozott MAJOR VERONIKA futócéllövőnek a junior kategóriában elért két világbajnoki aranyérem elismeréséül. Major Veronika a keszthelyi Asbóth iskola tanulója és a BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub egyesület versenyzője. 2014-ben a magyar sportlövészet legsikeresebb versenyzője. A juniorok között kettő világbajnoki aranyérmet szerzett futócéllövészetben. Egyesületével részt vesz falunapokon, vadászati rendezvényeken, hogy segítse a sportlövészet népszerűsítését. Eredményei, melyekkel dicsőséget szerzett Keszthelynek és megyénknek, odaadást, lemondást és rengeteg befektetett munkát igényelnek. Felemelő érzés volt, amikor a világbajnokságon magasra emelhette a Keszthelyről magával vitt magyar zászlót.Major Veronika és Linhart Rita


    Vissza