SkillsHungary

 

 

SZALAGAVATÓ 2015.12.11.

    Vissza    

Iskolánk végzős évfolyama december 11-én ünnepélyes keretek között megkapta azt a kis kék szalagot, amely jelzi számára, hogy hamarosan valami véget ér az életében, és közelít a nagy megmérettetés: az érettségi és a szakmai vizsga.SZALAGAVATÓ 2015.12.11.

Iskolánk végzős évfolyama december 11-én ünnepélyes keretek között megkapta azt a kis kék szalagot, amely jelzi számára, hogy hamarosan valami véget ér az életében, és közelít a nagy megmérettetés: az érettségi és a szakmai vizsga. Hat osztály 119 tanulója sorakozott fel a vendégek, a tantestület, a szülők, a rokonok és a barátok elé, és számos műsorszámban megmutatták magukat: osztályénekek, modern tánc, színpadi jelenet, vers, keringő... A végzősök nevében Dávid Gergő 12.B osztályos tanuló mondta el gondolatait, és megköszönte tanárainak és a szüleinek azt a sok segítséget, ami eddig a napig eljuttatta őt. A végzősök hálájukat egy-egy szál rózsa átadásával fejezték ki.
A karácsony közeledtét tükrözte a Csokonai csarnokának ünnepi "öltözete" és az Asbóth Zenekar karácsonyi hangulatot idéző különszáma, melyben tanárok és diákok együttesen működtek közre.

>>>> UGRÁS A GALÉRIÁHOZ <<<<


    Vissza