SkillsHungary

 

 

Országos szakmai versenyeken ismételten remekeltek iskolánk tanulói

    Vissza    

SZKT 4. 5. 7. helyezés SZKTV I. IV. III. V. helyezés


Országos szakmai versenyeken ismételten remekeltek iskolánk tanulói

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezésében Kecskeméten, 2016. március 30. és április 1. között megrendezett Szakma Kiváló Tanulója országos döntőn közlekedés szakmacsoportban tanulóink a következő eredményeket érték el:

Járműfényező szakmában:

Németh Vivien 4. helyezés
Békefi Patrik 5. helyezés
Karosszérialakatos szakmában:

Novák Patrik 7. helyezés
Április 18-20. között rendezték az idei Szakma Sztár Fesztivált, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) döntőjét 40 szakmában, valamint a Worldskills és Euroskills versenyek hazai döntőit 8 szakmában Budapesten, a Hungexpo területén a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

Az SZKTV-n iskolánk villanyszerelő és kozmetikus tanulói indultak. Kozmetikus versenyszámban Jakab Bianka I., Tóth Júlia IV. helyen, a villanyszerelőknél Illés Áron III., Slezák Barnabás V. helyen végzett.

A Worldskills- Euroskills döntőn ápoló versenyszámban Lukács Máté I., szépségápolóban pedig Beke Barbara (volt tanulónk) I., Nagy Zsófia II. helyezéssel zárt.

2016-ban Beke Barbara fogja képviselni hazánkat a göteborgi Európa-bajnokságon, míg Lukács Máténak nagy esélye van a 2017-es Abu Dhabi Világbajnokságra kijutni.

    Vissza